Me @One Utama

Malam tadi aku gi One Utama bersama isteri dan anakku.  Nak jemput sorang lagi anak kami yang kerja part time kat GSC One Utama.  Sambil-sambil tu sempat juga bergambar untuk menghilangkan rasa bosan menunggu. Tapi sori ye, shoot guna kamera handphone jer. So, kualiti gambar taklah berapa menarik. Aku tak kira, nak share juga...  Masa gambar-gambar ni diambil ialah jam 1.00 pagi.








 Alamak.... bini aku tengok ler...



















 

3 ulasan:

dzuandiey berkata...

hohoho....berjalan2 smpai ke pagi....mcm mnarik jer ek abg bujang..huhu... :-)

BJ berkata...

kalau guna kamera betul lagi best gambarnya.. hehehe...

dzuandiey berkata...

owhh..heheh...tp dh nmpk mnarik tu...sbb g jln2 kan...hhuhu...tringin gak nk g nie.. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© 2010 - Something Happens...Just Happened